PRP шея, зона декольте, руки

Процедуры для тела, Эстетические процедуры
PRP ruke, vrat, dekolte
Šta je PRP?

PRP ili popularno “Drakula” tretman. Ovaj tretman je posebna procedura koja koristi faktore sopstvenog rasta i zarastanja rana, dakle PRP pretstavlja metodu regenerativne terapije.

Uz pomoć plazme bogate trombocitima, ćelije kože se stimulišu na regeneraciju, zarastanje i obnavljanje. Ova metoda praktično preventivno deluje i na neki način usporava mehanizme starenja kože. Elastičnost i čvrstoća vaše kože mogu se poboljšati na duži rok.

Kako se izvodi sam potupak PRP metode?

Pacijentu se u početku uzima mala količina krvi do 150ml, koja se obrađuje posebnom procedurom koja razdvaja različite komponente krvi. Izdvaja se plazma koja je bogata trombocitima, baš kao što nam i sam naziv govori to govori – PRP (plazma bogata pločicama).

Nakon toga, plazma se unosi u kožu, gde razvija svoj puni efekat: podstiče sopstveni kolagen na rast, regeneriše tkivo, omekšava bore i stvara glatku teksturu kože.

Ovo nije “blic” metoda, tako da su prvi rezultati vidljivi za 6 nedelja, dok se najbolji rezultati postižu za 4 do 6 meseci nakon intervencije. Za najbolje rezultate potrebno je 3 tretmana koji se izvode u razmacima od 4 do 6 nedelja.

Primena PRP tretmana?

PRP liftingom se mogu tretirati površni slojevi kože. Ovim postupkom se na potpuno prirodan način podstiče regeneracija i oporavak tkiva na licu, smanjuju se bore i poboljšava tonus kože.

U našu ordinaciju dostupan je i filer od vlastite plazme, sa kojim se istovremeno mogu popuniti veće i manje bore lica, vrata i dekoltea, uvećati usane, formirati jagodice ili naglasiti vilične kosti u cilju konturisanja lica.

Место нахождения

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Контактные данные

069/155-41-44 & 021/636-02-45

Информации

Социальные сети